Träning 15/9

Hej! Då var träningsmatch nummer 2 avklarad A-laget vann den här matchen också. Resultat har Laxen lagt ut på Whatsapp. Tyvärr blev det ingen match för oss som var utanför A och F-lagen. .Det var endast Stefan, Kalle och jag som tog oss till hallen, resultatmässigt där så hade Kalle lätt tagit en plats i A-laget med 778. Nu på onsdag så drar Poängjakten igång och då hoppas jag att det blir fler som kommer till träningen. Ni som inte kommer ihåg hur poängjakten går till kan gå in under menyn till vänster under tävling och sedan ett klick på poängjakten. Om det är för krångligt har jag kopierat in texten under min signatur.

Håkan

Poängjakten

Prestigefylld jakt under hela säsongen

Poängjakten spelas över 4 serier under 9 kvalificeringsomgångar. Poäng från kvaltävlingarna utdelas enligt följande; För placering inkl. hcp utdelas poäng: 1=15, 2=12, 3=10, 4=8, 5=7, 6=6, 7=5. Därutöver utdelas 5 poäng för deltagande och bonus erhålles för resultat inkl. hcp; >810=1, >820=2, >830=3, >840=4, >850=5, >860=6, >870=7, >880=8, >890=9, >900= 10.

Deltagare i en kvaltävling debiteras på spelarkontot med 134 SEK, för prispengar. 34-kronan fördelas enligt traditionell Hofvarmodell, (med beloppen 7-8-9-10 SEK per deltagare och serie) till vinnaren i respektive serie. Av insatsen går 100 SEK per spelare till potten som fördelas med 50 % till segraren i kvällens kvaltävling och 30% till tvåan och 20% till trean.                                                   

Kvalen kommer att spelas på 7 st. olika profiler, hallprofilen och 3 st. Challenge- och 3 st. Streetprofiler. Finalprofilen lottas mellan dessa 7. De nio bästa poängplockarna deltar slutligen i en stegfinal som spelas över en serie am. Placering 7–9 börjar och vinnaren går vidare mot 5–6. Segraren möter 3–4, och segraren där möter 1–2 i en avgörande slutserie. 

Published by

hakan.gustavsson

Håkan bowlade för länge sedan i annan klubb men har nu i Hofvet tagit upp sitt bowlande igen. Det kommer starkt tillbaka, men det är nödvändigt att öka lite också då sonen Thomas redan flåsar i nacken. Under 2017 har Hockey verkligen tänt till och säsongen slutade med ett SM-silver i veteranernas +65B