Träning

Träningsinformation

Under säsong 15/8-15/5 tränar vi på Onsdagar 18:00 på Bowloramas A-sida.
Vi har olika träningstävlingar. FIF-Cupen, Poängjakt, Formula 1 är några exempel på tävlingar. Vi använder oss av träningshandicap som baseras på hemmamatcher och träningstävlingar.
Information för aktuell veckas träning publiceras löpande.

 • Träning 20/10

  Hej!

  Det blir FIF-CUP den här onsdagen också. Som vanligt hör av er i så god tid som möjligt om ni inte kommer.

 • Träning 6/10

  Nu finns resultat från veckans poängjakt på hemsidan. Nästa träning blir det Formel 1 andra omgången. Det är hemmaprofilen som gäller. Det underlättar för mig om det första ni gör är att passera mig så jag vet att ni är på plats eller skicka på Whats App att ni är i hallen.

  Håkan

 • Träning 29/9

  Dax för poängjakten andra omgången. Den här gången blir det på en annan profil Middle Road det är en så kallad Challenge profil och ska vara lite svårare än vår vanliga.

 • Träning 22/9

  Hej! Årets första poängjakt avklarad resultatet ligger ute under FIF Bowling, tävlingar, poängjakt resultat deltävling. Vann gjorde Jonas, Laxen tvåa, Gusten trea. Nu på onsdag blir det träning ingen tävling. Jag kommer inte att vara på plats.Jagar ersättare för utdelning av banor.

  Håkan

 • Träning 15/9

  Hej! Då var träningsmatch nummer 2 avklarad A-laget vann den här matchen också. Resultat har Laxen lagt ut på Whatsapp. Tyvärr blev det ingen match för oss som var utanför A och F-lagen. .Det var endast Stefan, Kalle och jag som tog oss till hallen, resultatmässigt där så hade Kalle lätt tagit en plats i A-laget med 778. Nu på onsdag så drar Poängjakten igång och då hoppas jag att det blir fler som kommer till träningen. Ni som inte kommer ihåg hur poängjakten går till kan gå in under menyn till vänster under tävling och sedan ett klick på poängjakten. Om det är för krångligt har jag kopierat in texten under min signatur.

  Håkan

  Poängjakten

  Prestigefylld jakt under hela säsongen

  Poängjakten spelas över 4 serier under 9 kvalificeringsomgångar. Poäng från kvaltävlingarna utdelas enligt följande; För placering inkl. hcp utdelas poäng: 1=15, 2=12, 3=10, 4=8, 5=7, 6=6, 7=5. Därutöver utdelas 5 poäng för deltagande och bonus erhålles för resultat inkl. hcp; >810=1, >820=2, >830=3, >840=4, >850=5, >860=6, >870=7, >880=8, >890=9, >900= 10.

  Deltagare i en kvaltävling debiteras på spelarkontot med 134 SEK, för prispengar. 34-kronan fördelas enligt traditionell Hofvarmodell, (med beloppen 7-8-9-10 SEK per deltagare och serie) till vinnaren i respektive serie. Av insatsen går 100 SEK per spelare till potten som fördelas med 50 % till segraren i kvällens kvaltävling och 30% till tvåan och 20% till trean.                                                   

  Kvalen kommer att spelas på 7 st. olika profiler, hallprofilen och 3 st. Challenge- och 3 st. Streetprofiler. Finalprofilen lottas mellan dessa 7. De nio bästa poängplockarna deltar slutligen i en stegfinal som spelas över en serie am. Placering 7–9 börjar och vinnaren går vidare mot 5–6. Segraren möter 3–4, och segraren där möter 1–2 i en avgörande slutserie. 

 • Träning 8/9

  Hej! Förra veckan körde vi första racet i Formula 1. Vann gjorde Gusten före Gurkan och Danne. Hela resultatet finns under Formula 1 och Raceinformation.

  Veckans träning blir det återigen träningsmatch mellan A och Farmen. Hoppas att det kommer några fler än dom redan uttagna den här gången. Blir vi minst sex stycken kan vi spela någon form av match också.

  Håkan

 • Träning 1/9

  Hej! Nu är det dax för det första omgången i Formula 1. Allt som ni vill veta om tävlingen finns att läsa i matrikeln. Jag behöver som vanligt veta så fort som möjligt vilka det är som inte kommer på onsdag. Ni behöver inte vänta till samma dag som träningen är. Gärna på What´s app Hofvet eller sms till mitt nummer 076-107 32 43.

 • Träning 25/8

  Hej! Som många av er redan vet så blir det träningsmatch mellan A och Farmen dom som ska spela där har UK tagit ut. Jag tänkte vi skulle spela en match mellan övriga med två fyramannalag. Därför behöver jag så fort som möjligt veta vilka det är som inte kommer på onsdag. Gärna på What´s app Hofvet eller sms till mitt nummer 076-107 32 43.

  Håkan