Träning

Träningsinformation

Under säsong 15/8-15/5 tränar vi på Onsdagar 18:00 på Bowloramas A-sida.
Vi har olika träningstävlingar. FIF-Cupen, Poängjakt, Formula 1 är några exempel på tävlingar. Vi använder oss av träningshandicap som baseras på hemmamatcher och träningstävlingar.
Information för aktuell veckas träning publiceras löpande.

 • Träning / Utbildning Någon passande gång under året kan vi pressa in “just det = TRÄNING”. Vi inleder med en timmes teoretisk genomgång om material, spellinjer och banprofiler. Roggan håller i detta, och följer upp med att kolla att vi fattar något av hans visdomsord. Det sker genom att vi tillämpar våra nya kunskaper på banorna med lite olika profiler, kanske. Vi hoppas kunna genomföra en repris av succén från december 2021. Återkommer med datum
 • Träning 11/5
  Säsongens sista officiella onsdagsträning. Ni kommer att kunna spela på kvalprofilen på bana 1-8 och SM-profil på 9-14.
 • Träning 4/5
  Idag är det Cupfinal. Winnerside: Tobbe vs Hammaren. Loserside: Laxen vs Adis. Övriga vanlig träning. Alla spelar på banor som är oljade med Kval 2022-39 fot.
 • Träning 27/4
  Final i Poängjakten. Spelas på hemmaprofil för att peppa oss inför kvalet.
 • Träning 20/4
  Då kvalet närmar sig har vi skjutit upp final i The Challenge och onsdagsträningen kommer gå i träningens tecken. Det är fortfarande inte bestämt vilken profil som kommer spelas på under kvalet, så kvällens träning kommer spelas på Allsvenskan 40, då vi spelade på 42 förra veckan.
 • Träning 13/4
  Inför stundande kval anpassas kvällens träning och denna deltävling av The Challenge spelas på Allsvenskan 42 helt och hållet.