Träning

Träningsinformation

Under säsong 15/8-15/5 tränar vi på Onsdagar 18:00 på Bowloramas A-sida.
Vi har olika träningstävlingar. FIF-Cupen, Poängjakt, Formula 1 är några exempel på tävlingar. Vi använder oss av träningshandicap som baseras på hemmamatcher och träningstävlingar.
Information för aktuell veckas träning publiceras löpande.

 • Träning / Utbildning Någon passande gång under året kan vi pressa in “just det = TRÄNING”. Vi inleder med en timmes teoretisk genomgång om material, spellinjer och banprofiler. Roggan håller i detta, och följer upp med att kolla att vi fattar något av hans visdomsord. Det sker genom att vi tillämpar våra nya kunskaper på banorna med lite olika profiler, kanske. Vi hoppas kunna genomföra en repris av succén från december 2021. Återkommer med datum
 • Träning 28/9
  Hej! Andra omgången av poängjakten vi spelar på BDA 40 SWEBOWL.
 • Träning 21/9
  Hej! Nu kör vi Formel 1 första omgången. Kommer att bli nyheter den här säsongen. Tidigare har det varit så att i deltävlingarna har vi bara samlat poäng till finalen. Nu kommer även varje deltävling ha någon form av tävling. Återkommer med detaljer på onsdag.
 • Träning 14/9
  Träningsmatch A mot F. Beroende på hur många vi andra blir som inte är uttagna i något av A och F ska jag försöka få i hop 2 lag på plats som kan möta varandra.
 • Träning 7/9
  Hej! Första deltävlingen i Challenge. Vänster Bana ABT 42. Höger Bana BDA 42 SWEBOWL.
 • Träning 31/8
  Nu har vi klarat av förra säsongens finaler och det är dax att starta en ny säsong. Vi drar igång med Poängjakten omgång 1. Vi kommer att spela på Allsvenskan 39. Glöm inte mötet efter träningen.