Ny oljeprofil för säsongen

Då nya regler införts av Svenska bowlingförbunder, så har Bowl-O-Rama en ny oljeprofil #ABT2042, som även blir vår standardprofil för säsongen. Denna skiljer sig lite mot föregångaren #ABT2, och största skillnaden är att nya profilen är 2 fot längre och inte lika förlåtande ute på kanterna.

Ni som varit med under sommaren och säsongens initiala träning/träningsmatch, har fått känna på hur den känns och beter sig. Så nu har ni chansen att alla lära känna vårat nya underlag inför seriespelets början.

Gillar du att fördjupa dig och läsa det tekniska, klicka på knappen.

Förbundsstyrelsen har vid sitt senaste styrelsemöte uppdaterat och lagt till mer information i Blå Boken gällande val av oljeprofiler i nationella serien, kapitel D, § 201.3.

I korthet så får F1-lag välja samma profil som sitt representationslag och övriga lag i samma serie får välja den profilen omgången efter. Observera att vald oljeprofil ska vara presenterad i BITS senast måndag klockan 19:00, eller 5 vardagar före match. För frågor kring oljeprofiler, skicka ett mail till sbf@swebowl.se eller till sk@swebowl.se.