GOWLING 1995-2004

Vinnare av GOWLING åren 1995 – 2004 

Då gällde lägsta placeringspoäng i sammanlagt bowling och golf. 

         

2004 

         VINNARE ANDERS SVENSSON

2003  

          PETER SJÖBERG VANN ANDRA RAKA.

DET ÄR INTE ENKELT MED BARA 6,0 I hcp

2002  

         PETER SJÖBERG

2001 

        LAXEN  VANN OHOTAD  EFTER ATT HA SEGRAT I BÅDE BOWLINGEN och GOLFEN. 

2000 

         MIKAEL AXELSSON  

 1999 

MIKAEL AXELSSON HADE NOG INTE SPELAT GOLF PÅ ETT ÅR, SÅ KOMPISARNA HADE  ROLIGT NÄR MICKE NOLLADE PÅ FÖRSTA HÅLET. “MAN MÅSTE JU KALIBRERA FÖRST” SA MICKE OCH AVSLUTADE DE RESTERANDE SJUTTON HÅLEN MED 41 POÄNG  (11,1 hcp) 

1998 

ANDERS SVENSSON SOM DE SENASTE 10 ÅREN ENBART BOWLAR PÅ GOWLINGEN LYCKADES MED ATT FORMTOPPA JUST DETTA ÅR! 

1997   

          MIKAEL AXELSSON 

1996 

         CURT WIDEGREN

1995 

 MIKAEL AXELSSON   Vann den första begivenheten “Gowling”. Han kostade på sig att   lämna lite handicap också eftersom det inte räckte med 15 minuter från Skeppsbron till Arlanda stad. Fick därför börja direkt springande till hål 2. (Laxen körde). Det var också den enda gången hittills vi spelat golf före bowlingen.   

Published by

Lennart "Laxen" Axelsson

"Laxen" abonnerade under 25 år på sekreterarfunktionen. Gör år 1998 styrelsecomeback, denna gång som UK. Hade överlåtit elitbowlandet till "Smolten", men som UK har han tvingats återta en plats i A-laget för att pressa gubbarna lite. Spelar dock hellre bridge, golf eller trav. Kan mest Elvislåtar i hela klubben. Är numer pensionist och har fullt upp med golf, bridge, musik och Hovets Supportertrav. Favoritöl - Mariestad 0,5 liter på flaska är obetalbar när KP ändå betalar. Favoritmat - allt utom vegetariska rätter och vissa s.k. delikatesser gjorda på inälvor. Beställer därför ofta Pepparstek och rapporterar index till Svensson. Ytterligheterna är Tallin =10 poäng, Rom=0 poäng. Favorithäst - Den delägda PRINCE LURIFAX har nu, efter hyggliga resultat, exporterats till Finland och istället har PHOTOBOY förvärvats, även han, i träning hos Peter Untersteiner, och efter lika framgångsrikt travande också exporterats till Finland. Favoritbil - Volvo, sedan 40 år. Senast S 80, mest för att det är för jobbigt att byta. Men hade dessutom en Audi A8 mest som "veteranbil". Har bytt ut Veteran-Audin till en modernare A6:a, men sedan 2018 torskat dit på en diesel - FORD Combi. Laxen hade nyss en 70-årsfest för 100 personer men fortsätter trots den ansenliga åldern att spela i A-laget. För att inte tappa platsen har han i början av 2015 fått en pacemaker och gjort HIS-ablation, så nu fungerar hjärtat som en robot. Skall bli spännande att se om bowlingspelet kan blir robotliknande. Vore inte så dumt. Men räknar med att 2021 blir mindre fokus på det egna bowlandet då han återigen blir UK.