In memoriam – Lennart Axel Lundin

Lennart Axel Lundin

Ludde var vår mesta klubbmästare. Efter ett tjugotal år döpte vi t.o.m. om funktionen till Hofmästare. Ludde fick oss alltid att trivas på fester och sammankomster och resor, och inte minst vid det traditionsenliga klubbutbytet med Kiffen, som han vårdade ömt. Han var säker på att rulla kula också, fortast och hårdast i hela klubben! Ludde var väldigt omtyckt, med sitt lätta sätt och gemyt. Att fler än Hofvarna saknar honom märktes inte minst på begravningen när Mälarhöjdens kyrka fylldes till bredden men en ljus andakt. “Älska mig för den jag är” spelade tenorsaxen. Det var det lätt att göra med Ludde. Ludde kom till klubben 1966 och var medlem i Guldklubben och ständig medlem: Bilden är från ett styrelsemöte hemma hos Ludde, där Laxen noterar, och Ludde tänker ut någon trevlig fest. 

Lundin, LENNART AXEL

Född: 1933-06-27
Avliden: 2001-03-16
Gravsatt: 2001-04-27
Hemort: Hägersten
Västberga begravningsplats
Kvarter: E
Gravplats: 00100
Stockholms Kyrkogårdsförvaltning