HÖSTGOWLING 2022-08-10–13

RESULTAT höstgowling 2022

RESULTAT SWEEPSTAKE

UTFALL EKONOMI AV SEEPSTAKE OCH PRISER

Kul som vanligt. Stort tack till Stefan och Matz som ordnat grillkväll och räkfrossa.

GOWLING 2022-05-27

2022 Års Gowling började med 3 serier bowling, kl 09:00, på Mälarhallen med SM profilen SM 2022. Efter en förflyttning till Salems golfbana vidtog en stärkande lunch inför 18-hålsrundan från tee 52 kl 12:30. Fem bollar slog ut i rask följd.

Efter några timmars kamp kunde vi koppla av med en uppfriskande öl och bastu innan gänget tog sig till Rönninge och paradiset för en mycket välsmakande middag som Raffes MIA hade trollat fram.

Published by

Lennart "Laxen" Axelsson

"Laxen" abonnerade under 25 år på sekreterarfunktionen. Gör år 1998 styrelsecomeback, denna gång som UK. Hade överlåtit elitbowlandet till "Smolten", men som UK har han tvingats återta en plats i A-laget för att pressa gubbarna lite. Spelar dock hellre bridge, golf eller trav. Kan mest Elvislåtar i hela klubben. Är numer pensionist och har fullt upp med golf, bridge, musik och Hovets Supportertrav. Favoritöl - Mariestad 0,5 liter på flaska är obetalbar när KP ändå betalar. Favoritmat - allt utom vegetariska rätter och vissa s.k. delikatesser gjorda på inälvor. Beställer därför ofta Pepparstek och rapporterar index till Svensson. Ytterligheterna är Tallin =10 poäng, Rom=0 poäng. Favorithäst - Den delägda PRINCE LURIFAX har nu, efter hyggliga resultat, exporterats till Finland och istället har PHOTOBOY förvärvats, även han, i träning hos Peter Untersteiner, och efter lika framgångsrikt travande också exporterats till Finland. Favoritbil - Volvo, sedan 40 år. Senast S 80, mest för att det är för jobbigt att byta. Men hade dessutom en Audi A8 mest som "veteranbil". Har bytt ut Veteran-Audin till en modernare A6:a, men sedan 2018 torskat dit på en diesel - FORD Combi. Laxen hade nyss en 70-årsfest för 100 personer men fortsätter trots den ansenliga åldern att spela i A-laget. För att inte tappa platsen har han i början av 2015 fått en pacemaker och gjort HIS-ablation, så nu fungerar hjärtat som en robot. Skall bli spännande att se om bowlingspelet kan blir robotliknande. Vore inte så dumt. Men räknar med att 2021 blir mindre fokus på det egna bowlandet då han återigen blir UK.