Träningsläger 2022-08-10–13

Efter inledande tre serier bowling på onsdagskvällen bar det av till Åland från Kapellskär 09:30. Lagom för att kunna slå ut på Slottsbanan 14:30. Det var nytt deltagarrekord, 25 man varav 22 golfare.

Efter var och en av de tre golfrundorna Slottsbanan-Kungsbanan-Slottsbanan var det bastu på golfbanan. Därefter färd till, Challes pensionat, Solhem för utspisning. Stort tack till Stefan och Matz som ordnat grillkväll och räkfrossa.

Att det var kononväder hela tiden med solsken och 25 grader gjorde det hela inte sämre. Hemresa lördag kväll med Rosella 18:30. På resan avhöll vi prisudelning av pengar och golfutrustning. Sedvanlig klack för Höstgowlingmästaren “Micke”.

RESULTAT höstgowling 2022

HÖSTGOWLING 2022

RESULTAT SWEEPSTAKE

UTFALL EKONOMI AV SEEPSTAKE OCH PRISER