VIKTIGA KVALMATCHER – KOM OCH HEJA

Hej, KOM OCH HEJA!

Vi hälsar supportrar varmt välkomna till Fredrikshofs kvalmatcher denna och nästa helg.

Nedan följer lite information inför Ditt besök, eller om Du följer med över youtube eller scoreing.

  • Tidschema: Kval lördag 2022-05-07 på Birkahallen för Farmarlaget

10:00 – Uppvärmning 10 minuter

10:10 – Match 1, Fredrikshof – Fyrishof

11:45 – 5 minuters paus,

11:50 – Match 2, Fyrishof – Fredrikshof

13:30 – Eventuell 3.e match (1 serie)

13:55 – Eventuell strikeout (5min)

Matcher kan kommas att avslutas tidigare. Har ett lag vunnit efter 3 serier kan första matchen avslutas MEN bara om båda lagen är överens.

Är andra matchen avgjord efter (2), 3 serier och ett av lagen har vunnit båda matcherna så spelas inte 4.e serien.

Stream: Kommer att sända live på Birkabowlings youtube-kanal.

Länk: https://www.youtube.com/channel/UC6-3Uume4UDS5VTp3rXAObw

  • Tider är samma för Farmarlaget andra kval lördag 2022-05-14 på Sundbybergshallen. Under förutsättning att vi vinner mot Fyrishof, annars spelas inte denna match.
  • Tid är samma för A-lagets kval mot Sleipner söndag 2022-05-15 på Vårbybergshallen.

Published by

Lennart "Laxen" Axelsson

"Laxen" abonnerade under 25 år på sekreterarfunktionen. Gör år 1998 styrelsecomeback, denna gång som UK. Hade överlåtit elitbowlandet till "Smolten", men som UK har han tvingats återta en plats i A-laget för att pressa gubbarna lite. Spelar dock hellre bridge, golf eller trav. Kan mest Elvislåtar i hela klubben. Är numer pensionist och har fullt upp med golf, bridge, musik och Hovets Supportertrav. Favoritöl - Mariestad 0,5 liter på flaska är obetalbar när KP ändå betalar. Favoritmat - allt utom vegetariska rätter och vissa s.k. delikatesser gjorda på inälvor. Beställer därför ofta Pepparstek och rapporterar index till Svensson. Ytterligheterna är Tallin =10 poäng, Rom=0 poäng. Favorithäst - Den delägda PRINCE LURIFAX har nu, efter hyggliga resultat, exporterats till Finland och istället har PHOTOBOY förvärvats, även han, i träning hos Peter Untersteiner, och efter lika framgångsrikt travande också exporterats till Finland. Favoritbil - Volvo, sedan 40 år. Senast S 80, mest för att det är för jobbigt att byta. Men hade dessutom en Audi A8 mest som "veteranbil". Har bytt ut Veteran-Audin till en modernare A6:a, men sedan 2018 torskat dit på en diesel - FORD Combi. Laxen hade nyss en 70-årsfest för 100 personer men fortsätter trots den ansenliga åldern att spela i A-laget. För att inte tappa platsen har han i början av 2015 fått en pacemaker och gjort HIS-ablation, så nu fungerar hjärtat som en robot. Skall bli spännande att se om bowlingspelet kan blir robotliknande. Vore inte så dumt. Men räknar med att 2021 blir mindre fokus på det egna bowlandet då han återigen blir UK.