Hej, jag är Hofvet.se 2.0

Tack gamla Hofvet.se för din tid, du har tjänat oss väl.

Idag tar vi med oss det bästa från dig in i framtiden, sminkar om dig lite samt lägger in lite häftiga tekniska lösningar för att modernisera och förenkla arbetet.

Under flytten till denna nya plattform var jag tillfälligt lite otillgänglig, pga all historisk data som vi vill plocka med oss från vår gamla trostjänare. Hoppas att alla ni som försökt konsumera informationen relaterat till klubbens verksamhet kan ha överseende då jag nu kan presentera mig.

Jag är uppdelad i en publik del där alla kan ta del av klubbens verksamhet och historik, samt en intern del som endast kommer vara tillgänglig för Hofvets medlemmar.

Förstasidan kommer vara dedikerat för nyhetsflöde, så ni enkelt kan ta del av viktig information, samt kommer det att högst upp i nyhetsflödet flikas in om någon fyller år på dagens datum.

Alla medlemmar kommer få en personlig inloggning till sidan, som behövs för att ta del av intern information ( ex medlemmarnas kontaktuppgifter), svara på enkäter/förfrågningar, anmäla sig till event m.m. Varje spelare kommer att ha en egen profilsida, som de själva kommer vara ansvariga för att hålla uppdaterad med korrekt information (så som kontaktuppgifter, rekord, utmärkelser m.m.). 

Under FIF Bowling > Ligan, så hittar du information om ligaspelet, matcherna, formen och veckans lag. Du bekräftar även där, på samma sätt som förut, om du är uttagen till kommande match.

Under FIF Bowling > Träning > Träningsinformation, så kommer ansvarig publicera vad som gäller för veckans träning.

Om ni känner att det är svårt att hitta rätt, så finns klubbens styrelse samt webbansvarig tillgänglig för att hjälpa er till rätta.

Vänliga hälsningar Hofvet.se 2.0