In memoriam – Curt Sigfrid Widegren

Curre Widegren

Medlem nr 15
Radiohandlaren som blev golfspelare. Golfintresset och lägenheten i Spanien tar en del utrymme från Curres tid, men han hinner ändå spela och träna som oftast. Curre är klubbens värsta snart 80 åriga tonåring. En gowlingtitel räcker inte till Curre, han laddar ordentligt inför varje drabbning.


Spelardata:
Inträdesår: 1972
Klubbfunktion: Valberedning

Utmärkelser:
Gowlingmästare 1997

Personliga rekord; 1 Serie: 290, 4 Serier: 865, 8 Serier: 1660

Vår äldsta aktiva medlem har lämnat våra led.

Curt Widegren, somnade lugnt in i går morse efter en längre tids sjukdom. Curre som blev 86 år invaldes som Hofvare 1972 och var under sina 40 år som “Hofvare” mycket aktiv på såväl bowling- som golfbanorna och väldigt gärna även vid bridgeborden.

Detta trots krävande engagemang som företagsledare för Radiohandlaren “Widegrens”. På senare år kunde “Curre” också bli än mer aktiv eftersom sonen Tomas övertog ansvaret för familjeföretagen.

Vi minns med tacksamhet “Curres” varma engagemang i Hofvarnas verksamhet, som inte minst blev väldigt påtagligt varje vår då vi kämpade om “Curres ligapris” som kronan på verket av säsongens mest framgångsrika ligaspel.

Tack “Curre” för många kul minnen, vila i frid!

Widegren, Curt Sigfrid

Född: 1926-04-22
Avliden: 2013-04-04
Gravsatt: 2013-06-14
Hemort: Högalid
Högalids församling Minneslund
Högalids församling