Åland 2011

Hofvarna är väl hemkomna igen från Åland. Som vanligt en väldigt trevlig utflykt, med bra arrangemang och kanonväder som vi börjar bli bortskämda med.

Det var inte så många som klarade drivingranchen över sjön i år heller. Gurkan, Peter och någon till landade till slut på andra sidan utan plums. Lilltobbe slog nog över 100 bollar både såväl höger- som vänsterklubbor. Men han golfar ju inte så han vet ju inte hur svårt det är. Vi fick avståndet uppmätt i år, med kikare, och svaret var 214 meter.

På bilderna ser Du lite stilstudier. På första tee Slottsbanan poserar 10 förväntningsfulla golfare. På bilden saknas Laxen, som fotar, och Hasse och Gurkan som puttränade in i det sista.  Vid seaside står Hofvarna och iakttar den spännande Kubbmatchen. Matchen hade en del övrigt att önska, men segerdansen från Sunny, Lidas och Gurkan, gick inte av för hackor.
De som inte golfade hade en intern bowlingtävling som Sollan vann före Lidas och Kalle.

I övrigt fanns allt som behövdes för en toppenhelg; Grillkorv, räkor, en och annan bärs, och lite till utöver sång och musik. Toppat med Pokerlir, god undfägnad på panget Solhem. 
Årets deltagare var tjugo. 13 hade golfutrustning och 7 var klotrullare. Med lite planering kommer den siffran att toppas nästa sommar, eller?