GOWLING 2008

VÅRENS STORA BEGIVENHET AVHÖLLS TRADITIONSENLIGT DAGEN EFTER KRISTI HIMMELSFÄRD ÅR 2008.

Lite smårengnigt på Salem! Dock som vanligt en trivsam heldag. Gladast är årets segrare Hasse Norbeck som vann ganska betryggande med bra spel i såväl bowlingen som golfen.

I den inledande 3 serier bowling var Laxen i täten på fina 698 före Hasse 680, Jansson 648 och Lasse 644. I golfen hade Hasse Norbeck dagshögsta med 34. Närmast följde Matte på 30 och Lasse på 26 poäng. På övriga kunde man märka att det var i stort sett första rondan på säsongen, så det fattades en hel del precision.  

Bowlingen Inleddes på Mälarhallen kl. 10, och t.o.m. K.A Sören dammade av klotet.
Gänget som stod distansen ut hade en jättetrevlig avslutning hos K.A. Sören, Tack Anders för oefterhärmlig förtäring!

Gowlingmästare blev Hasse                                              Micke vann höstgowlingen på Åland

Published by

Lennart "Laxen" Axelsson

"Laxen" abonnerade under 25 år på sekreterarfunktionen. Gör år 1998 styrelsecomeback, denna gång som UK. Hade överlåtit elitbowlandet till "Smolten", men som UK har han tvingats återta en plats i A-laget för att pressa gubbarna lite. Spelar dock hellre bridge, golf eller trav. Kan mest Elvislåtar i hela klubben. Är numer pensionist och har fullt upp med golf, bridge, musik och Hovets Supportertrav. Favoritöl - Mariestad 0,5 liter på flaska är obetalbar när KP ändå betalar. Favoritmat - allt utom vegetariska rätter och vissa s.k. delikatesser gjorda på inälvor. Beställer därför ofta Pepparstek och rapporterar index till Svensson. Ytterligheterna är Tallin =10 poäng, Rom=0 poäng. Favorithäst - Den delägda PRINCE LURIFAX har nu, efter hyggliga resultat, exporterats till Finland och istället har PHOTOBOY förvärvats, även han, i träning hos Peter Untersteiner, och efter lika framgångsrikt travande också exporterats till Finland. Favoritbil - Volvo, sedan 40 år. Senast S 80, mest för att det är för jobbigt att byta. Men hade dessutom en Audi A8 mest som "veteranbil". Har bytt ut Veteran-Audin till en modernare A6:a, men sedan 2018 torskat dit på en diesel - FORD Combi. Laxen hade nyss en 70-årsfest för 100 personer men fortsätter trots den ansenliga åldern att spela i A-laget. För att inte tappa platsen har han i början av 2015 fått en pacemaker och gjort HIS-ablation, så nu fungerar hjärtat som en robot. Skall bli spännande att se om bowlingspelet kan blir robotliknande. Vore inte så dumt. Men räknar med att 2021 blir mindre fokus på det egna bowlandet då han återigen blir UK.