In memoriam – Leif Eriksson

Leffe “Loket” Eriksson

Medlem 110   Inträdesår 1993
“Loket” var under flera år med i klubbens styrelse. På banan kunde Loket i bland tuffa på riktigt hyggligt. Man såg oftast på kroppsspråket hur dagsformen var. Men Vissa dagar var det ingen pardon, då kan vem som helst få åka med på vagnen. Leif var även en bra bridgespelare, och ändade tyvärr sitt liv i Tsunami-katastrofen i Thailand annandag jul 2004. På bilden ses Leif på en bridgeresa med Bengt, Curre och Laxen 14 dagar för dödsfallet. Inte heller Leifs fru Monica, dotter Susanne och barnbarn Melissa återvände levande från den tragiska resan som ju faktiskt skulle fira in Leif och Monicas pension. Leffe var kassör under flera år och därefter revisor.

Eriksson, Leif Gunnar

Född: 1939-08-17
Avliden: 2004-12-26
Gravsatt: 2005-06-13
Hemort: Österhaninge
Österhaninge begravningsplats
Kvarter: –
Gravplats: 4829
Haninge pastorat