Lars Magnusson

Medlem 139

Lasse började sitt bowlande, mer av en slump, då han följde med en klasskamrat till Enskedehallen för att hämta ett par nycklar. Tyckte att det såg kul ut och provade några dagar senare den ljuva konsten. Detta var som tioåring. Det blev täta besök på bowlinghallen. Att Mälarhallen öppnade i samma veva gav extra bränsle till ett redan stort intresse. Lasse flyttade tillsammans med sin tvillingbror in i  hallen 1967 och ”bodde” där under all sin lediga tid upp till 16-17 årsåldern.

Den första klubben blev Klamparen 1970. Medlemskapet varade dock bara i två säsonger. Djurgården blev nästa klubbadress med Birkahallen som hemmahall. Fram till 1987 spelade Lasse framgångsrikt i blårändernas A-lag, beslutade därefter för att lägga klotet på hyllan.

I början av 90-talet plockades nämnda klot ner från hyllan, då Hasse Norbäck efter enträget bönande och tjatande ville se Lasse i Spårvägens spelardress. Lasse spelade i ”Spåret” fram till bowlingsektionens nedläggning 2005.

Ett antal klubbmästerskap har Lasse samlat på sig i de tidigare klubbarna.

I september 2007 skrev Lasse på för ”Hofvet”. Mycket beroende på att några kompisar från Spårvägen tidigare gjort det och rekommenderade Fredrikshof varmt.

Som spelarmeriter kan nämnas att Lasse spelade några år i ungdomslandslaget, då tillsammans med den nästan lika namnkunnige Mats Karlsson. I Stockholms ungdomsstadslag blev det också flera deltaganden under tonåren.

Förutom bowling spelar Lasse också tennis. Någon meritlista finns dock inte. Golf  som många klubbkamrater utövar har han inte prövat än, men den andan kanske också faller på en vacker dag…

Personliga rekord
1 Serie: 299 (Alla 12 perfekta höger, dock stod 7:an helt oförklarligt i sista slaget)

2 Serier 552

3 Serier 776

4 Serier: 972
8 Serier: 1818

 

Klubbfuntion: 

 

Utmärkelser:

Spelardata:

Inträdelseår: 2007

 

Ligaspelet

2006-2007

2007-2008

Medlem nr. 139

 

 

Ditt namn

Din e-post

Din hemsideadress

Ditt meddelande